Denisa Coțolan este însărcinată?! Declarații bombă: „Uitați cât de bine arată....”

Denisa Coțolan este însărcinată?! Declarații bombă: „Uitați cât de bine arată....”

Iancu Sterp și iubita lui Denisa sunt foarte fericiți împreună. Cei doi s-au mutat împreună deja și au planuri mari.

Prima lui iubită este posibil să devină și ultima, dacă ne luăm despre spusele lui Iancu Sterp, care se gândește deja la marele eveniment.

Cei doi îndrăgostiți locuiesc deja împreună și au planuri foarte mari de viitor. În momentul actual, internauții consideră că lucrurile au evoluat rapid între ei, Denisa fiind deja însărcinată.

Din acest motiv, cei doi îndrăgostiți și-au dorit să clarifice acest lucru, iar Iancu Sterp a menționat că ceea ce se zvonește nu este adevărat, deoarece nu se pune problema despre o posibilă sarcină.

El este de părere că acest lucru se vede și pe trupul partenerei sale care, din punctul său de vedere, nu arată ca o femeie însărcinată.

„Trebuie să dezbatem un subiect mai aparte. E o știre care tot circulă pe TikTok. E pur și simplu un zvon că Denisa ar fi însărcinată. Uitați cât de bine arată!”, a spus Iancu Sterp.

El încerca să aibă o discuție serioasă cu internauții, în timp ce Denisei pare că nu i-ar displăcea să aibă un copil.

„Chiar sunt gravidă, da?”, a spus tânăra, sub formă de glumă.

Chiar dacă iubita lui era pusă pe glume, fratele lui Culiță a punctat, din nou, că lucrurile nu stau chiar așa.

El a mai menționat faptul că își doresc copii, doar că vor ca lucrurile să fie luate ușor, iar nunta trebuie să aibă loc înainte venirii unui copil pe lume.

„Taci, că te crede lumea după. Nu știu de unde a apărut zvonul ăsta, dar momentan nu e adevărat. Cine știe, Doamne ajută pe viitor, după ce ne căsătorim. Trebuie să o luăm pas cu pas, să nu sărim nimic. Doamne ajută să facem și noi o echipă de fotbal. Culiță s-a apucat, Ileana s-a apucat, Geta acum e la rând, o lăsăm pe ea și după aceea și noi”, a mai spus el.

Comenteaza