Gina Pistol, înlocuită de la Chefi la Cuțite. Vedeta care va veni în locul ei este soția unui prezentator

Gina Pistol, înlocuită de la Chefi la Cuțite. Vedeta care va veni în locul ei este soția unui prezentator
| Foto: impact.ro

În sfârșit, s-a aflat ce vedetă o va înlocui pe Gina Pistol la îndrăgita emisiune Chefi la cuțite. 

Totul este oficial, iar primul care i-a urat bun venit a fost chiar unul dintre celebrii jurați ai emisiunii! Despre cine este vorba, citiți în rândurile de mai jos!

Gina Pistol a devenit recent mămică, așa că nu asta îi ocupă tot timpul. Așadar, blondina a renunțat pentru moment la postul său de prezentatoare a emisiunii Chefi la Cuțite. Chiar dacă le va fi greu fără ea, cei trei bucătari celebri vor fi nevoiți să meargă mai departe cu emisiunea, iar acum s-a aflat și numele celei care o va înlocui pe Gina Pistol.

Cea care va prelua frâiele emisiunii Chefi la Cuțite este nimeni alta decât Irina Fodor, soția celebrului Răzvan Fodor, câștigător alături de Sorin Bontea a unei alte emisiuni de succes de la Antena 1, Asia Express. Așadar cei, doi soți celebri vor deveni acum și colegi de trust, deoarece Răzvan Fodor prezintă în prezent emisiunea Burlacul, pentru același post de televiziune.

Irina Fodor a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, așadar informația este una cât se poate de oficială. ”Cred că a zis, Universul, în sinea lui: “Păi bine măi, fată, ți-am dat soț mișto, pasionat de bucătărie, și în 13 ani nu s-a prins mai nimic de tine? Ia că îți dau eu și la muncă trei chefi, să văd cum o mai scoți la capăt!” #karma
Așadar, diseară ne vedem de la 20:30, la @chefilacutite”, a scris Irina pe Instagram.

Primul care i-a urat bun venit în echipă a fost chiar chef Cătălin Scărlătescu, care nu și-a putut ascunde bucuria. ”Bine ai venit, Irinaaa”, a strigat bucătarul pe aceeași rețea de socializare. Prietenii săi virtuali s-au grăbit să o felicite și ei pe Irina Fodor pentru postul de prezentator.

Irina Fodor a explicat mai pe îndelete ce se întâmplă acum cu cariera sa și i-a rugat pe fanii emisiunii să o ierte, dacă va mai face mici greșeli.

”Gina a avut grija să îmi facă un scurt ‘training’”
”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt ‘training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

(…) Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele ‘interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, este mesajul Irinei Fodor, potrivit impact.ro.

Comenteaza