Geta Sterp dă o veste bombă, la scurt timp după ce s-a măritat: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta” 

Geta Sterp dă o veste bombă, la scurt timp după ce s-a măritat: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta” 

Geta Sterp a avut parte de o bucurie mare atunci când s-a întors în locurile natale, după nuntă.

După ce s-a măritat, viața Getei Sterp urmează să se schimbe cu desăvârșire. Pentru a putea fi împreună cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, sora lui Culiță Sterp urmează să lase în spate locurile natale.

Tânăra urmează să se angajeze la firma pe care o deține soțul ei, așa că viața pe care a dus-o până acum, la fermă, ar putea rămâne doar o frumoasă amintire.

Geta Sterp este foarte fericită că și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu cel pe care l-a ales să îi fie alături pentru tot restul vieții sale.

Totuși, această bucurie a fost umbrită de tristețea fără margini pe care o simte pentru că, pentru a-i putea fi mereu alături lui Sebastian, mezina familiei Sterp trebuie să lase în urmă mersul pe câmp cu oile și munca de la ferma familiei sale.

Încă de mică, aceasta a fost bucuria ei cea mai mare: să poată umbla liberă cu mioarele pe pășuni și să se bucure de frumusețile locului în care s-a născut și a crescut.

Chiar dacă separarea de acest obicei a făcut-o să plângă în hohote, Geta nu a ascuns acest lucru de fanii săi, ba chiar a inclus aceste momente grele pentru ea în vlog-ul pe care l-a postat înainte de a face pasul cel mare.

Iată însă că lucrurile nu au stat chiar așa. Acum, la câteva săptămâni de la fericitul eveniment, Geta a avut parte de o bucurie fără margini, pe care nu a putut să nu o împărtășească și cu urmăritorii săi, în cadrul unui nou vlog.

„Probabil vă era dor de un astfel de vlog, uitați pe unde sunt. Mă duc cu el (n. red. Liviu, mâna dreaptă a familiei Sterp la treburile gospodărești) până la oi, că trebuie să luăm două oi să facem sloi (n. red. un fel de mâncare) și am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta, că mă duc la oi și să știți că încă avem oi și o să mai avem.(...) Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața asta, te încarci cumva pozitiv”, a spus Geta Sterp în ultimul vlog postat pe internet, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza