Casa Regală a făcut anunțul. Care este adevărata stare de sănătate a prințesei Kate Middleton, de fapt

Casa Regală a făcut anunțul. Care este adevărata stare de sănătate a prințesei Kate Middleton, de fapt
| Foto: cancan

Kate Middleton (42 de ani) a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că a fost diagnosticată cu o formă de cancer.

Kate Middleton traversează momente dificile. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că suferă de o formă de cancer. În anunțul public făcut de la palat, în data de 22 martie, a precizat că trece printr-o perioadă grea, iar cel mai dificil lucru a fost să le spună copiiilor săi că este bolnavă. Soția Prințului William s-a aflat singură la palat, pe bancă, în momentul în care a vorbit deschis despre situația medicală pe care a întâmpinat-o.

Multe persoane publice și o parte din membrii Casei Regale a Marii Britanii au reacționat la veștile transmise de Kate Middleton. Unii dintre medicii britanici au vorbit despre forma de cancer pe care Prințesa ar avea-o, iar alte persoane au lansat conspirații la adresa lui Middleton. Printre persoanele care au oferit o reacție se numără și Regina Camilla.

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a mers, în cursul zilei de miercuri, 27 martie, la Shrewsbury (Anglia), acolo unde le-a întâlnit pe surorile Harriet (10 ani) și Lois Waterston (6 ani). Cele două micuțe făcea postere decorate cu steluțe și inimi pentru Prințesa de Wales. Fetițele au întrebat-o pe Regina Camilla dacă ar putea să îi ducă lui Kate Middleton cadoul plin cu compasiune. Regina n-a ezitat și le-a precizat celor două surori că posterele vor ajunge la Prințesă. De altfel, a ținut să transmită și un mesaj, odată ajunsă în orașul britanic, potrivit cancan.ro.

Comenteaza