Fostul soț al mamei Geta i-a ars hainele. De unde a pornit scandalul: „Știam că nu mă lasă să...”

Fostul soț al mamei Geta i-a ars hainele. De unde a pornit scandalul: „Știam că nu mă lasă să...”

Mama Geta este o fire foarte veselă, însă puțini știu prin ce greutăți a trecut de-a lungul vieții.

De ceva vreme încoace, Mama Geta a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, având cont atât pe Instagram, cât și pe TikTok.

Aceasta apare deseori în videoclipurile realizate de copiii săi, semn că nu o deranjează deloc, ba chiar mai mult, îi face plăcere. Cu toate acestea, urmăritorii nu par să aibă întotdeauna o părere bună despre aceasta, ocazional făcându-și apariția și comentariile mai răutăcioase la adresa sa. 

Mama Geta a fost considerată dintotdeauna o femeie modestă, unul dintre cele mai apreciate aspecte la aceasta, dând întotdeauna dovadă de bun simt, ceea ce a determinat nenumărate persoane să o urmărească pe rețelele de socializare, pentru a fi la curent cu cele întâmplate în viața sa.

Se pare că Mama Geta este cea care se ocupă de afacerea familiei, mai exact de un magazin unde aceasta se ocupă cu vinderea de marfă. În plus, Mama Geta împreună cu cei patru copii ai sau, dețin și o fermă de animale, de care se ocupă mai mult, fiica sa Geta.

Cu toate acestea, Mama Geta nu a avut dintotdeauna o viață ușoară, ținând cont că aceasta a trecut și prin lucruri destul de grele, de-a lungul vieții sale. Printre acestea este și cea legată de tatăl celor patru copii ai săi, care a plecat de acasă și a lăsat-o, pentru a-și reface viața. În ciuda acestui fapt, Mama Geta  a mărturisit că nu a fost un tată rău, însă pasiunea pe care o avea pentru femei, a stat în calea fericirii lor.

Pe lângă faptul că fostului soț nu i-a plăcut ținuta acesteia, de la acea vreme, acesta nu o lăsa nici să poarte tocuri. Cu toate acestea, Mama Geta a mărturisit că nu simțea aceste lucruri, la fel ca în prezent, din simplul fapt că îl iubea prea mult.

„ Știam că nu mă lasă să port nici tocuri, dar nu am mai realizat și de șlițul ăla, crăpat la spate. Și mă duc la râu, că aveam multe haine spălate, să mă duc să le clătesc repede, foarte fericită că mă duc și eu cu domnul la nuntă, cu voi... Când vin eu de la râu cu hainele... ardea ceva în curte. Era o bucată de material negru, prima dată asta mi-a fost gândul «Mi-a dat foc la costumul nou-nouț, care numai atunci l-am luat pe mine de probă!». Mi-a dat foc la costum.

N-am mai mers nici la nuntă, a zis că «Ce crezi că tu mergi la nuntă cu șlițul ăla crăpat la spate cu el?». Îți dai seama că am plâns, nu era telefon să sun pe mama, pe sora, pe nimeni. Am înghițit-o și p-asta.”, a mărturisit Mama Geta, cu lacrimi în ochi, potrivit kfetele.ro.

 

 

 

 

Comenteaza