Familia lui Jador se mărește. Artistul a transmis o veste uriașă: „un băiețel este pe drum”

Familia lui Jador se mărește. Artistul a transmis o veste uriașă: „un băiețel este pe drum”
| Foto: wowbiz.ro

Familia lui Jador se mărește cu încă un membru. Cântărețul a dezvăluit că va deveni unchi până la sfârșitul acestui an.
 

Când toată lumea așteaptă ca Jador să-și țină cuvântul pe care și l-a dat la Survivor și să se însoare, fratele lui mai mic i-a luat-o din nou înainte. Răzvan va deveni tătic spre sfârșitul acestui an.

Răzvan, fratele lui Jador, s-a căsătorit anul trecut cu iubita lui Andreea, iar Jador a venit de la București, în plină pandemie, pentru a fi alături de el ca martor. Anul acesta, cei doi însurăței au dat o altă veste mare: Andreea este însărcinată și urmează să nască un băiețel spre sfâșritul acestui an.

Micuțul urmează să primească un nume bilbic, Timotei, mai ales că cei doi părinți sunt foarte credincioși. 

Răzvan este extrem de apropiat de Jador și nu e exclus ca interpretul să-l boteze pe cel mic. Jador a fost și cel care l-a ajutat pe fratele lui cu bani pentru a-și ridica o casă în Horgești, județul Bacău, chiar în locul în care a crescut.

De altfel, Jador a mărturisit la un moment dat, chiar la Survivor, că simte că i-a nedreptățit pe ceilalți frați pe care-i are din cauză că l-a ajutat mai mult pe Răzvan.

”Un lucru pe care l-am realizat aici a fost că am făcut o neînțelegere între frații mei. Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine să fac banii mai ușor și mi-am ajutat familia cum am putut, în special pe frate-meu, să-și facă casa. Eu mai am trei frați în afară de el, mai micuți și mai am încă o soră, pe care ar fi trebuit s-o ajut și pe ea.

Dar nu mi-am dat seama că are nevoie de ajutor. Am zis că... nu știu, nu mi-am dat seama... Am zis că ăsta era mai mic, am zis că să-l ajut și pe el și chiar nu mi-am dat seama că am făcut o diferență între frații mei. Și când o să ajung acasă, primul lucru asta o s-o fac: o s-o ajut să-și facă casa”, a spus Jador la un consiliu de eliminare.

 Jador a recunoscut că a mers la Survivor pentru a uita de o fată, însă după o discuție pe care a avut-o cu Moroșanu, și-a dat seama cât de mult o iubește. Cântărețul a dezvăluit că în cazul în care va face nunta cu Georgiana, Cătălin va fi nașul lor, potrivit wowbiz.ro.

 
 

Comenteaza