Durere mare pentru Cătălin Scărlătescu: ”L-am rugat să mă aștepte în viață până mă întorc din Grecia”

Durere mare pentru Cătălin Scărlătescu: ”L-am rugat să mă aștepte în viață până mă întorc din Grecia”

Vestea că Liviu Chiorpec s-a stins din viață l-a dărâmat pe Chef Cătălin Scărlătescu. 

Liviu Chiorpec era mereu cu zâmbetul pe buze, însă corpul lui purta o luptă cu o boală necruțătoare. Moartea celebrului bucătar a adus un val de lacrimi și tristețe printre toți cei care l-au cunoscut, dar mai ales pentru bunul său prieten, Chef Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Chefi la Cuțite a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre pierderea suferită.

Cătălin Scărlătescu spune că ultima discuție pe care a avut-o cu Liviu Chiorpec a fost în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când era plecat în Grecia unde filma pentru noua emisiune ”Chefi fără limite”. Celebrul jurat l-a rugat atunci pe prietenul său să mai rămână în viață măcar până când se va întoarce în România.

”Vestea asta a venit așa…și nici nu știu ce să spun. Un om mai frumos ca el n-a existat. Ultima oară când am vorbit cu el eram în Grecia, la filmări, toți trei și l-am sunat eu și am vorbit toți trei cu el, și eu, și Bontea și Dumitrescu. Eram toți trei într-un van și ne-am urat toate cele bune unul altuia, și noi lui, și el nouă, și pe rând, și separat.

L-am rugat să mai stea în viață până ne întoarcem și noi, să mai facem sezonul următor, în speranța că vom face mai multe, dar nici el nu mai era foarte optimist.”  ne-a declarat Chef Scărlătescu.

Deși cei trei jurați au terminat recent filmările din Grecia și au ajuns în România, recent, nu au reușit să își ia rămas bun și față în față. Liviu Chiorpec s-a stins din viață în dimineața zilei de 4 noiembrie, după o lungă suferință.

Vizibil afectat de pierderea suferită, Cătălin Scărlătescu ne-a povestit cum era relația de prietenie dintre el și Liviu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani, iar pasiunea pentru gastronomie a fost lucrul care i-a unit cel mai mult și cu prilejul căreia se întâlneau tot timpul.

”Eu îl cunoșteam pe Liviu de vreo 10 ani, poate chiar mai bine și întotdeauna am avut o relație superbă. Am fost doi prieteni de gastronomie, șpriț. Așa ne întâlneam tot timpul, numai la evenimente de genul ăsta. Noi când ne întâlneam găteam, ba la el, ba pe la mine pe la fabrică. Nu aveai cum să ai vreo altfel de relație cu el pentru că era un om superb, un om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, a vrut doar să facă bine.”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

În urmă cu câțiva ani, fostul concurent de la Chefi la Cuțite a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, cancer. Deși a luptat până în ultima clipă, Chef Scărlătescu spune că ultima dată când a vorbit cu Liviu acesta începuse să cedeze și boala era într-un stadiu avansat.

”A cărat boala aia foarte mult timp după el, foarte, foarte mult timp. Era în spital ultima dată când am vorbit.  A încercat să fie tare, să o țină sus, încerca să fie tare, dar se simțea pe el că nu mai e bine. Nu mai era bine. El oricum nu mai era bine de foarte mult timp.”, ne-a spus Scărlătescu despre bunul său prieten.

Chef Sorin Bontea și-a exprimat și el suferința pierderii. Imediat după ce a primit vestea fulgerătoare. Juratul emisiunii “Chefi fără limite” a publicat, pe social media, o fotografie cu Liviu și i-a urat drum bun către cer: ”Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu!”

Liviu Chiorpec s-a făcut cunoscut în momentul în care a ajuns la “Chefi la Cuțite”, sezonul 7. Bucătarul i-a impresionat pe cei trei jurați cu preparatele sale, iar talentul și carisma sa i-au adus un ”Cuțit de Aur” din partea bunului său priteten, Chef Scărlătescu, dar și un loc în sezoanele următoare, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza