Doliu mare în casa familiei Catanga! Ce spunea Alex, fiul regretatei artiste

Doliu mare în casa familiei Catanga! Ce spunea Alex, fiul regretatei artiste
| Foto: wowbiz.ro

Alex Pădureanu, fiul regretatei Cornelia Catanga și a lui Aurel Pădureanu, a vorbit, înainte de tragicul deces al mamei sale despre calitățile ei.

Cornelia Catanga a fost, de-a lungul vieții, considerată Regina muzicii lăutărești, chiar dacă acest titlu a fost folosit și pentru alte artiste, nu multe la fel de talentate ca și ea.

Și, chiar dacă, pare-se, regretatei Cornelia Catanga nu îi plăcea să i se spună că este o Regină a muzicii, Alex Pădureanu, fiul ei din relația de peste 30 de ani cu Aurel, a vorbit despre ce a însemnat mama sa pentru muzică.

”Postez și eu asta pentru "unii" care se pricep la muzică și au impresia că muzica s-a terminat la Regi/Regine și așa mai departe...

Ei le știu pe toate... (hohaveller), dar stai asa că nu-i asa... Femeia asta care o postez, a avut și are un auz fantastic și când pune mâna pe acordeon cântă ca bărbații... Nu mai zic când intră într-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce.

Are un TALENT ATÂT de MARE încât îmi spune până și tonalitățile la JAZZ fie că-i cânt, fie că ascult ceva frumos, care vreau să împărtășesc cu ea și rămân uluit!!!! Nu o laud că-i femeia care mi-a dat viață, dar e GREU să ai super carisma și să fii iubită de toți, dar mai ales de DUMNEZEU”, spunea, cu doar două zile înainte ca mama sa să cadă răpusă de un infarct pe fondul coronavirusului, Alex Pădureanu.

De altfel, de-a lungul timpului, Alex Pădureanu recunoștea, de fiecare dată, că mama sa i-a fost model când venea vorba de muzică, el fiind, de altfel, un pianist extrem de talentat, concertele lui fiind extrem de bine primite de critici și îndelung gustate de publicul meloman.

”Pe Alexandru aș vrea să-l mai ascult încă o dată la fel, dar niciodată nu cânta același lucru. Marea mulțumire a mea este că Alexandru nu este niciodată satisfăcut de ceea ce face.

Așa este un artist adevărat – se reasculta – și își dorește să cânte din ce în ce mai bine”, spunea Cornelia Catanga despre Alex Pădureanu cu ceva timp în urmă.

Acum doi ani, pe când Cornelia Catanga făcuse primul infarct și a fost salvată din ghearele morții de intervenția medicilor, Alex Pădureanu a avut o postare extrem de dură la adresa celor care se dădeau prieteni cu familia lui. ”

Acum mi-am dat seama cu adevărat, cine este lângă mine şi familia mea, cu sufletul, şi cine nu este. NU-I NIMIC! ŢIN MINTE PE TOŢI! Părinţii mei le-au dat la toţi tort să mănânce şi i-a ajutat. Nu mai zic mama cu aşa zisele „prietene” ale ei. Toti au fost hoţi şi duşmănoşi, dar nu-i nimic… e legea compensaţiei!! Toti o să platească mai devreme sau mai târziu!!! Dumnezeu să aibă milă de toată lumea.

Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece. Mulţumesc celor care au dat telefoane şi au venit. Cred că mulţi dintre voi ştiţi ce s-a întâmplat! Nu mai stau să dau explicaţii…”, a scris, la acea vreme, Alex Pădureanu pe contul de socializare.

Comenteaza