Doliu în muzica românească. Un mare artist s-a stins din viață

Doliu în muzica românească. Un mare artist s-a stins din viață

Un cunoscut artist al muzicii românești s-a stins subit din viață.

Leluț Vasilescu, un cunoscut și apreciat artist, a murit la vârsta de 66 de ani. Anunțul a fost făcut de Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii. Fostul toboșar, dar totodată și membru fondator al trupei Compact va rămâne doar o amintire pentru toți ce i-au apreciat arta.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!”, a scris primarul Dorin Lojigan, potrivit stiripesurse.ro

Anunțul a fost făcut public de primarul Dorin Lojigan deoarece Leluț Vasilescu era cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii. Vestea decesului a venit ca un fulger pentru toată lumea. Din păcate, celebrul toboșar al trupei Compact nu se mai află printre noi.

„Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzi era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!”, a adăugat acesta, potrivit spynews.ro.

Comenteaza