Doliu în lumea muzicii populare! Un mare artist al României s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii populare! Un mare artist al României s-a stins din viață

Iancu Popovici, unul dintre cei mai mari artiști ai Banatului,  s-a stins din viață în urma unui infarct, la vârsta de 57 de ani.

Doliu mare în lumea muzicii românești! Iancu Popovici, un trompetist al muzicii populare din Timișoara, a suferit un infarct, la vârsta de 57 de ani. Artistul s-a născut pe 30 iulie 1964 și a fost fiul celebrului Luță Popovici, un maestru al taragotului.

Iancu Popovici a bucurat pe toată lumea de-a lungul carierei sale și a fost apreciat nu doar în țară, cât și în străinătate. Artistul a colaborat cu mai mulți cântăreți ai Banatului și a cântat și muzică sârbească încă din anul 1989.

Apropiații cântărețului, familia, dar și fanii au fost cei care au postat numeroase mesaje triste și emoționante pe rețelele de socializare cu privire la moartea marelui artist.

„Dragu mi-i că-s bănățan mândru șî fălos” anunță că a mai plecat la cele veșnice un instrumentist de fală al Banatului.

„Trompetistul Iancu Popovici ne-a părăsit pentru a cânta la îngeri. Dumnezeu să-l ierte și să îl primească in Împărăția Sa. Drum lin la îngeri Maestre! ”, sunt mesajele postate pe rețelele de socializare.

Iancu Popovici a suferit un infarct

Iancu Popovici provenea dintr-o familie de artiști bănățeni și era fiul maestrului Luță Popovici și artistul era pasionat încă de mic de cântecele populare. Cântărețul s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, după ce a suferit un infarct, potrivit spynews.ro.

Comenteaza