Doliu în lumea muzicii populare! Un artist iubit de toată lumea s-a stins la vârsta de 47 de ani

Doliu în lumea muzicii populare! Un artist iubit de toată lumea s-a stins la vârsta de 47 de ani

Ionel Lazăr, un îndrăgit interpret de muzică populară, a murit la vârsta de 47 de ani.

Ionel Lazăr, cunoscutul interpret de muzică populară de la noi din țară a murit, după o luptă gea cu boala. În urmă cu ceva vreme, interpretul fusese diagnosticat cu mai multe tumori. Era internat era internat la Institutul Clinic Fundeni și făcea radioterapie. Din păcate însă, medicii nu i-au mai putut salva viața.

Ionel Lazăr a murit. În vârstă de 47 de ani, interpretul de muzică populară din zona etnofolclorică a Slobozie, s-a stins din viață după o luptă aprigă cu boala. În urmă cu ceva vreme, când acesta a anunțat că s-a îmbolnăvit, colegii lui de breaslă s-au mobilizat pentru a strânge suma de bani necesară tratamentului pe care trebuie să îl urmeze pentru a se însănătoși.

Din păcate, pentru că boala se afla într-un stadiu mult prea avansat, medicii nu l-au mai putut salva. Organismul artistului a cedat. Anunțul trist potrivit căruia Ionel Lazăr nu se mai află printre noi a fost făcut în cursul zilei de azi, de către un apropiat al cântărețului.

"A plecat la ceruri Ionel Lazăr, valoros rapsod al cântecului popular muntenesc, din zona etnofolclorică a Sloboziei... Dumnezeu să te ierte și să-ți facă odihnă veșnică, Ionele!", a fost mesajul scris de acesta pe rețelele de socialziare, potrivit spynews.ro.

”Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut şi alte tumori la vezica urinară, pulmon şi ficat. Acum am fost operat a doua oară şi sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn”, a mărturisit cântăreţul, în urmă cu ceva vreme, potrivit Star Popular.

 

Comenteaza