Amanta lui Costel Biju îi dă replica, după ce a spus că vrea să îi ia fetița. Ce s-ar fi găsit în telefonul manelistului

Amanta lui Costel Biju îi dă replica, după ce a spus că vrea să îi ia fetița. Ce s-ar fi găsit în telefonul manelistului
| Foto: spynews.ro.

Se reaprinde scandalul dintre Costel Biju și Florentina Ioniță, femeia cu care manelistul are o fetiță. 

Florentina Ioniță este femeia care, în urmă cu cinci ani, a spus că este nevoită să își crească singură fetița, după ce Costel Biju ar fi lăsat-o însărcinată și s-ar fi prefăcut că nu au avut vreo legătură.

Testul de paternitate a arătat că manelistul că este tatăl Raisei, iar de atunci, ar fi promis că se va implica în creșterea ei, lucru care nu s-ar fi întâmplat, potrivit spuselor femeii.

Într-un live de pe TikTok, Florentina Ioniță a declarat că s-a săturat ca manelistul să spună că este prezent în viața fiicei ei, în condițiile în care nici măcar nu ar fi recunoscut-o.

Femeia tună și fulgeră, mai ales după ce el a spus că nu se va lăsa până când Raisa nu va ajunge în grija lui, căci susține că Florentina Ioniță nu ar fi o mamă bună. L-a luat peste picior pe Costel Biju, atunci când a declarat că a găsit în telefonul lui poze indecente cu bărbați.

„Costel Biju, fii atent. Dacă mai faci live-uri și mai minți, oricum tu de asta ești bun, pentru că tu nu ești un om care să spună adevărul. Tu spui că ai credință în Dumnezeu, dar minți de îngheață apele. Se spune că nu e păcat mai mare decât să minți. Tu ești cel mai mincinos de pe pământul ăsta. Om mai mincinos ca tine nu am văzut de când mama m-a făcut (...) Tu, ăsta, care ești pe partea cealaltă, că îți plac bărbații... Îți pui slugile să mintă (...) Ăsta care aveau poze cu bărbați dezbrăcați în telefon”, a spus Florentina Ioniță, într-un live, pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Comenteaza