Denise Rifai face dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Vedeta se pregătește de un copil?!

Denise Rifai face dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Vedeta se pregătește de un copil?!
| Foto: fanatik.ro

Denise Rifai a făcut dezvăluiri din intimitatea ei și a spus de asemenea că își dorește să devină mamă la un moment dat.

Denise Rifai a vorbit despre bărbatul ideal pe care și-l dorește în viața ei, dar și despre familie. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din acest moment.

Jurnalista a fost sinceră și a dezvăluit cum ar arăta bărbatul perfect pentru ea. Denise Rifai își dorește un partener „sclipitor”, care să fie mai inteligent decât ea.

Denise Rifai a avut un succes răsunător cu emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, unde le adresează întrebări de tot felul invitaților săi din toate domeniile. Emisiunea a avut premiera în toamna anului trecut și continuă să fie urmărită de un număr mare de telespectatori.

Prezentatoarea TV a vorbit despre cum ar vrea să fie iubitul ei, dar și dacă este dispusă să devină mamă, la un moment dat.

Denise Rifai își dorește o familie cu mulți copii și este optimistă în acest sens. Moderatoarea TV este convinsă că totul se va întâmpla la momentul potrivit.

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir!

Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine.

Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a declarat Denise Rifai pentru revista Unica.

Deși nu spune nu posibilității de a avea o familie, vedeta își dorește, momentan, să se concentreze pe carieră. Denise Rifai spune că își ia energia din muncă și nu este obosită.

„Profesia mea e un mod de viață pentru mine și pot spune că și relaxarea tot de aici îmi vine, din activitatea mea zilnică. 

Nu am ajuns în situația de burnout, pentru că eu mă hrănesc cu munca mea, mă încarcă, îmi dă energie”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

Denise Rifai are și momente în care vrea doar să se relaxeze alături de cei dragi sau practicând diverse hobby-uri. Vedeta încearcă să aibă grijă de ea și face sport regulat.

„Dar, în același timp, când acumulez prea multă tensiune, mă relaxez făcând sport sau prin plimbări lungi, ascultând muzică sau pur și simplu dansând prin casă.

Mă ajută să mă relaxez întâlnirile cu familia și cu prietenii mei. Mi-am găsit un echilibru și îl păstrez, am grijă de mine.

Știu cât de important este să nu fac excese în alimentație, să îmi iau acele momentele în care să fiu doar eu cu mine însămi, așa mă pot regenera și pot face față oricărei provocări profesionale”, a mai spus vedeta, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza