Delia este însărcinată?! Vedeta a publicat fotografie în mediul online...fanii au reacționat imediat

Delia este însărcinată?! Vedeta a publicat  fotografie în mediul online...fanii au reacționat imediat

Au apărut în online mai multe zvonuri conform cărora Delia Matache ar fi însărcinată.

Delia se numără printre cele mai de succes vedete de la noi din țară. Artista a pornit de jos în viață, însă, cu multă muncă și perseverență, a reușit să ajungă într-un punct al carierei în care alții nici nu îndrăznesc să viseze

Cu toate că este împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, artista încă nu a făcut pasul cel mare de a aduce pe lume un copil. 

Delia este o fire nonconformistă și nu face nimic niciodată de gura lumii. Se află într-o relație cu Răzvan Munteanu de câțiva ani buni, însă cei doi nu a devenit părinți. Fanii aristei s-au întrebat de multe ori care este motivul pentru care cântăreața refuză să aducă pe lume un copil, mai ales că acum nu le lipsește nimic și se iubesc foarte mult. De data aceasta, însă, unul dintre admiratorii blondinei a observat ceva suspect, poate o burtucă de graviduță, însă Delia le-a oferit imediat adevăratul răspuns.

În ultima imagine pe care Delia a postat-o pe rețelele de socializare, o putem vedea pe artistă purtând o altă ținută extravagantă, haine foarte largi și o coafură în propriul stil caracteristic.

Ceea ce a atras atenția a fost, de fapt, comentariul unui fan care a spus că este însărcinată, iar reacția Deliei nu a întârziat să apară.  

Când cu toții credeam că Delia a hotârt să devină mamă, răspunsul ei a demonstrat, de fapt, contrariul. 

„E însărcinată, vă spun eu”, a spus unul intre fani.

„Nu.. nu e”, a răspuns Delia în secțiunea de comentarii.

„Delia este unica vedetă din România de o văd ăștia însărcinată în fiecare lună, dar nu naște niciodată”, a mai spus o altă fană, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza