De unde vine porecla Vulpița? Soțul ei, Viorel, are legătură cu apelativul

De unde vine porecla Vulpița? Soțul ei, Viorel, are legătură cu apelativul
| Foto: fanatik

Veronica și Viorel au devenit virali după ce au apărut seară de seară la Acces Direct. 

Veronica Stegaru s-a ales cu porecla Vulpița după primele apariții. Puțini s-au gândit încă de unde a venit aceasta.

Povestea Veronicăi și a lui Viorel a atras atenția multor telespectatori. Femeia a apărut la televizor povestind fără nicio reținere cum a avut mai multe relații cu diferiți bărbați, deși era căsătorită cu Viorel.

Imediat a fost asociată cu o vulpe șireată care indiferent ce face vrea să pară nevinovată. Inițial femeia din Blăgești a declarat că a fost violată, pentru a stârni compasiunea oamenilor. În final a recunoscut că mințise și de fapt toate relațiile pe care le-a avut au fost cu consimțământul ei.

“Da, știm toți că l-a înșelat pe Viorel de multe ori. Vai de capul ei!

Se mai miră de ce spun toți de ea pe aici că e așa și pe dincolo. (..) aici lumea știe cine e Veronica, de multe ori a auzit Viorel despre ea că îl înșală”, declara o vecină la momentul respectiv.

În luna mai, Veronica Stegaru a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos. Vulpița i-a surprins pe toți anul trecut în luna noiembrie când a anunțat că este din nou însărcinată.

Aceasta mai are o fetiță în vârstă de 4 ani pe care o cheamă Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată fiind acuzată că își neglijează copilul și face orice pentru a deveni celebră.

Veronica și Viorel au anunțat inițial că pe micuț îl va chema Radu Constantin. Apoi s-au răzgândit, iar cel mai nou membru al familiei Stegaru se va numi Daniel Lilian, așa cum au dorit nașii cuplului.

“Fetița mea îmi tot spunea să-i fac un frățior. Am fost foarte bucuroasă că este băiat”, spunea Vulpița, la Acces Direct.

Cei doi se pare că și-au găsit liniștea și trăiesc fericiți după ce s-au întors la Blăgești, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza