De asta a cerut-o Jador de soție?! Oana Ciocan ar fi venit ÎNSĂRCINATĂ la Survivor All Stars de la Pro TV

De asta a cerut-o Jador de soție?! Oana Ciocan ar fi venit ÎNSĂRCINATĂ la Survivor All Stars de la Pro TV
| Foto: gandul

Jador a lăsat telespectatorii Survivor All Stars „cu gura căscată” în momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan după doar câteva luni de relație.

După ce a fost descalificat din competiția Survivor All Stars pentru încălcarea gravă a regulamentului, Jador s-a întors într-o apariție fulgerătoare, pentru doar câteva zeci de minute.

După ce echipa Războinicilor a câștigat o nouă probă de imunitate, gazda Daniel Pavel a oprit-o pe Oana Ciocan și i-a comunicat că vrea să vorbească cu ea în particular. Însă, surpriza era destinată Oanei, întrucât Daniel Pavel a condus-o către Jador, care o aștepta lângă un foc.

Momentul reîntâlnirii a fost unul emoționant, cei doi îmbrățișându-se și sărutându-se cu pasiune. Jador i-a înmânat Oanei o scrisoare de dragoste și, în final, a cerut-o în căsătorie. Emoționată, Oana a spus „DA!” întorcându-se în tabără cu sufletul plin de emoții, lacrimi în ochi și răni la genunchi, după ce se accidentase în timpul probei de imunitate, potrivit gândul.ro.

O dovadă, spun unii, ar fi burtica proeminentă a Oanei din primele zile ale competiției. Deși ar putea fi simpla consecință a dietei cu orez și nucă de cocos, există speculații. Cert este că Oana Ciocan își dorește copii, multe voci fiind de părere că vrea chiar mulți.

„Avem în plan mulți copii. Eu îmi doresc să am mulți. E frumos să ai familie numeroasă. De aia trebuie să facem copii, să fim fericiți. El, oricum, știe”, s-a destăinuit Oana colegelor din tribul Războinicilor.

Comenteaza