Cum arată acum celebra vilă în care a locuit Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil

Cum arată acum celebra vilă în care a locuit Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România și a locuit într-o vilă la Izvorani.

 

Fostul om de afaceri a pierdut aproape toată averea pe care a avut-o, iar acum locuiește la azil. Irinel Columbeanu plătește aproximativ 3.000 lei pe lună ca să fie cazat, să primească mâncare și să fie îngrijit. Însă, înainte să ajungă în acest punct al vieții, Irinel Columbeanu a trăit într-o vilă impresionantă din Izvorani, cu piscină interioară și exterioară, dar și obiecte de artă scumpe.

Din cauza problemelor financiare pe care le-a avut, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut doar afacerile și averea, dar și celebra vilă.

În interior se mai află câteva taboluri și obiecte pe care el le-a avut când a locuit acolo, însă necesită să fie renovată complet.

În urmă cu trei ani, vila lui Irinel Columbeanu a luat foc, iar daunele încă se observă mai ales în partea acoperișului. Atunci, fostul om de afaceri a declarat că incendiul a pornit din subsolul casei, unde era organizată o petrecere de Halloween.

”Am fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a declarat Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Comenteaza