Cu ce boală s-au întors concurenții de la America Express: „Speak a fost primul care a avut...”

Cu ce boală s-au întors concurenții de la America Express: „Speak a fost primul care a avut...”
| Foto: cancan.ro

Mona Segall a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă concurenții de la America Express.

Competiția America Express a adunat, de-a lungul timpului, vedete consacrate din showbiz-ul românesc, pentru a porni în cea mai tare aventură a vieții lor. Emisiunea testează limitele concurenților, în ritmuri amețitoare și peripeții palpitante. Adrenalina atinge cote maxime, iar dorința de a ajunge în marea finală îi determină să lupte până în ultima clipă.

Toate trăirile din cadrul competiției își pun amprenta asupra lor, iar concurenților nu le este greu să recunoască.

Producătoarea emisiunii, Mona Segall, a dezvăluit că unii dintre concurenții care participă la show și se obișnuiesc cu ritmul și programul impus acolo, se confruntă cu depresie, după revenirea în România. Speak, unul dintre foștii concurenți ai emisiunii, a fost primul care a mărturisit că a suferit de această afecțiune, imediat după încheierea competiției.

Mona Segall a declarat că Speak s-a confruntat cu această problemă timp de 2 luni, dar mulți alții au avut de suferit, tot din cauza acestei probleme.

„E adrenalina cursei și devii dependent de adrenalină. Problema e că se întorc acasă, Speak a fost în depresie 2 luni. Au fost mulți ca ei. N-a ieșit din casă pentru că nu știa ce să facă. Avea nevoie de cursă, de adrenalină”, a spus Mona Segall, în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar, potrivit cancan.ro.

Comenteaza