Continuă scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului amenință... 

Continuă scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului amenință... 
| Foto: wowbiz.ro

Maria Tarchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a început un schimb de replici dur Constantin Enceanu, pe tema averii artistului.

 Totul a pornit în urmă cu câteva zile, atunci când interpretul de muzică populară a apostrofat-o public susținând că umblă după casa de la Craiova, unde locuia regretatul solist.

Artistul a dezvăluit că imobilul aparține, de fapt, impresarului său care i-a permis lui Mîțu Stoian să locuiască acolo! După declarația dată de Constantin Enceanu, Maria Tarchilă a trecut la amenințări! 

După moartea fulgerătoare a lui Petrică Mățu Stoian, s-a declanșat un adevărat război pe averea sa, iar sora acestuia a făcut mai multe dezvăluiri controversate în ceea ce privește moștenirea lăsată de fratele ei.

Ultimele declarații ale lui Constantin Enceanu au deranjat-o pe aceasta, care îi interzice să-i mai folosească numele prin intervențiile sale publice, în caz contrar îl va da în judecată. 

„Prietenia dintre el și Mîțu se dovedeste acum. Să își vadă de familia lui. Să nu mă mai denigreze pe mine în presă. El nu are niciun drept și nu înțeleg care este rolul lui aici.

Să nu mai zică că Mîțu a fost sărac. Dacă mai pronunță o singură dată numele meu o să aibă probleme cu legea.

Dacă mă mai vorbește îl dau în judecată. Eu nu-i cer lui părerea. Cum putea fratele meu să fie sărac", a spus Maria Tarchilă, pentru un post de televiziune. 

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre”, a mărturisit Constantin Enceanu în urmă cu trei zile, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza