Horoscop 13 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care primește bani în plus faţă de salariu

Horoscop 13 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care primește bani în plus faţă de salariu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 13 decembrie 2022 aduc vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
Vă caută cineva care vrea să puneţi umărul la o colaborare şi o să primiţi bani, trebuie doar să vă faceţi timp, că le-aveţi şi voi pe ale voastre.  Apar provocări şi noroc că voi sunteţi tot timpul pe fază, să nu vă prindă pe picior greşit că altfel, nu vă mai ies pasienţele. E de insistat să luaţi o aprobare ca să puteţi pleca mai devreme cu o zi, două, în vacanţă şi să vă luaţi banii.

CAPRICORN
O să luaţi bani şi din urmă, din tot felul de colaborări şi o să-i puneţi de-o parte pentru sărbători, să le faceţi surprize alor voştri, poate plecaţi pe undeva. O să interacţionaţi cu oameni capabili, binevoitori şi o să aveţi rezultate de top pentru că o să depuneţi oricât efort e nevoie. Se rezolvă o sumedenie de lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să încheiaţi cu brio un proiect.

VĂRSĂTOR
O să vă ia prin surprindere vizita cuiva şi o să vi se pară normal să luaţi o decizie referitoare la relaţia voastră de cuplu, să ştiţi dacă e cazul să faceţi unele modificări, sau nu. O să vă interesaţi de soarta unui contract şi o să aflaţi cu cine o să colaborați ca să ştiţi cu ce resurse să ieşiţi la rampă. Apare cineva care vrea să petreceţi sărbătorile împreună şi poate fi surpriză acestui sfârşit de an - cadoul - surpriză.

PEŞTI
Se pune problema unei colaborări şi o să vă asiguraţi că vi se pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie ca să iasă o muncă de cea mai bună calitate, că sunteţi profesionişti. Se poate să vă implicaţi într-un proiect particular şi o să vă reinventaţi cu ocazia asta, că vă ajuta Marele Benefic. Se încearcă, de zor, cooptarea voastră într-o activitate care să vă pună în valoare, dar să le fie de folos şi celorlalţi.

BERBEC
O să vă puneţi amprenta pe un eveniment, fie doar la partea organizatorică, fie o să vă implicaţi trup şi suflet pentru că veți avea emoţii, dacă or fi concurs, spectacol. O reuşită, că abia acum s-o fi găsit finanţarea pentru o lucrare la care aţi muncit de prin primăvară. Vin bani de la serviciu şi se poate să fie şi în plus faţă de salariu - o primă, o colaborare, o reuşită.

TAUR
O confirmare de prin ţară sau din afară, c-o să aveţi loc de cazare de sărbători şi o să vă descurcaţi cu transportul şi cu toate pregătirile, în general. Poate vine cineva de la drum lung şi o să vă puteţi organiza în aşa fel timpul încât să puteţi ieşi în oraş, la socializare. Se va regla o situaţie mai delicată şi o să fixaţi noi reguli în cadrul grupului, sau a relaţiei, ca să meargă perfect.

GEMENI
O să resuscitaţi nişte relaţii amicale şi poate fixaţi nişte întâlniri ca să puneţi la cale evenimentele de sfârşit de an, cu vacanţa, cu tot. O să recuperaţi nişte bani şi, ca să-i luaţi pe toţi, ar fi bine să-i cereţi cu insistenţă. O să recuperaţi bani, bunuri, poate se încheie cu fundă roşie un proces şi o să vi se facă dreptate.

RAC
Vin de undeva nişte bani, posibil şi de la serviciu, dar şi din particular şi o să faceţi monetarul să vă siguraţi că v-ajung pentru sărbători şi după aceea. O să deveniţi mai comunicativi poate pentru c-o să lucraţi într-o echipă şi o să vă pliaţi pe cerinţele grupului. Poate abia acum o să vă decideţi în privinţa unui contract, dacă-l semnaţi sau nu, şi o să fie pe sufletul vostru.

LEU
E o răscolire sufletească şi o să faceţi o introspecţie ca să ştiţi dacă e momentul să faceţi voi o schimbare sau aşteptaţi să facă partenerul primul pas spre împăcare. Iniţiativele vă reuşesc şi trebuie să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să nu rămâneţi cu restanțe. E de intervenit cu un telefon ca să vă luaţi mai devreme banii, sau ca să vă găsiţi, totuşi, o destinaţie de vacanţă.

FECIOARĂ
V-aţi putea asocia cu nişte oameni în care aveţi mare încredere, din punct de vedere profesional, şi o să fie o alegere inspirată - vedeţi din ianuarie ce se întâmplă. Relaţia cu partenerul de cuplu se poate rescrie pe ici, pe colo, şi să vă reaşezaţi pe o temelie solidă. Aţi putea ajunge la căsătorie, dacă vă doriţi într-adevăr, şi o să mai tociţi asperităţile ca să vă armonizaţi.

BALANŢA
Se poate să daţi de o colaborare care v-ar aduce bani în plus, acum când aveţi cea mai mare nevoie, şi o să depuneţi oricât efort e nevoie ca să iasă totul ca lumea. Familia are nevoie de voi şi voi de ea, să vă reveniţi din punct de vedere emoţional. c-ar fi mare nevoie să vă refaceţi. O să aveţi o explicaţie cu cineva faţă de care aveţi sentimente puternice şi poate luaţi şi o decizie. Sau poate-o lăsaţi pentru după sărbători.

SCORPION
Reapare cineva care visează la o relaţie cu voi şi n-o să lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, o să urmaţi toţi paşii, fără să ardeţi etapele, să fie o relaţie trainică. O să revizuiţi un contract şi poate continuaţi în aceeaşi direcţie - vedeţi la începutul anului ce mai gândiţi. Poate faceţi o rezervare ca să vă duceţi măcar două zile la odihnă de Anul Nou sau imediat după.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza