Licitația urcă! Mari de la „Schimb de Mame” a refuzat 130.000 € în schimbul virginității ei!

Licitația urcă! Mari de la „Schimb de Mame” a refuzat 130.000 € în schimbul virginității ei!
| Foto: ciao.ro

Maria Tănase, gospodina cunoscută pentru replicile sale epice din emisiunea „Schimb de mame”, difuzată în urmă cu 12 ani, își vinde „virginitatea”.

Totul a pornit de la anunțul făcut de Mari Cocheta la CANCAN EXCLUSIV , iar bărbații au luat-o în serios. Și pe bună dreptate! Invitata a verbalizat totul cu atât de multă încredere în glas, încât masculii au și percutat. Mesageria tiktokeriței s-a umplut cu oferte care mai de care mai consistente. Dacă unii s-au limitat la 100.000 €, alții au ridicat ștacheta. Însă doar unul, povestește Tanti Maria, a oferit 130.000 € pentru darul de preț al influenceriței.

Mari Cocheta i-a zis să mai aștepte, nu de alta, dar dacă a văzut că piața merge ascendent, ca la Bitcoin, ce rost ar fi avut să se limiteze și să-i pară rău după?! Plus că operația ar fi costat 35.000 €, deci trebuie scoasă investiția. Așadar, listele de înscriere sunt deschise, cu o singură precizare. Momentan, „fata mare” întâmpină o problemă cu operația. Cităm direct sursa:

„Am băgat degetul în găuricea mea mică și am dat de ceva ca un tampon! Chiar acum am o intervenție, am și copcile netrase. Miercuri am făcut două săptămâni de când am făcut o intervenție chirurgicală. M-am făcut fată mare, sunt din nou domnișoară.

Am 49 de ani, dar sunt domnișoară, sunt fată mare din nou, am copcile netrase. Începe domnul doctor să îmi tragă câte două copci, sunt foarte multe copci, că să fii domnișoară te taie foarte mult, ca să fii strâmtă din nou. Așa m-am și gândit. Să mă fac virgină și să-mi vând virginitatea pe 100.000 €. Nu e foarte mult 100.000 €!”, a povestit aceasta.

 

Comenteaza