Clipe de groază pentru fosta iubită a lui Jador. Ce se întâmplă cu viața ei: „Mă mulțumesc că încă suntem în viață”

Clipe de groază pentru fosta iubită a lui Jador. Ce se întâmplă cu viața ei: „Mă mulțumesc că încă suntem în viață”

Ella Tina, fosta iubită a lui Jador, trece prin momente dificile și le-a mărturisit fanilor ce e în sufletul ei.

Recent fanii s-au întrebat de ce vedeta nu mai este atât de activă pe rețelele de socializare, astfel că a dorit să lămurească lipsa ei din mediul online din ultima perioadă și le-a oferit un răspuns fanilor săi printr-un filmuleț postat pe InstaStory.

Ella Tina nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare și fanii au început să se îngrijoreze, astfel că fosta iubită a lui Jador a vorbit despre situația în care se află chiar pe InstaStory, liniștindu-i astfel pe urmăritorii săi. Vedeta nu a dat prea multe informații concrete privind evenimentele din viața ei care o copleșesc în momentul de față, însă a precizat că este ceva legat de familia sa.

Ella Tina se află într-un moment de cumpănă, fapt ce a făcut-o să nu mai fie atât de prezentă în mediul online cum îi obișnuise pe fani. Tânăra a povestit că trece printr-un episod dificil legat de cineva drag din familia sa, însă nu a dat prea multe detalii despre acest subiect, menționând astfel că probabil în viitor vor afla și le va putea povesti.

„Primesc extrem de multe întrebări, mă întrebați dacă sunt bine, dacă am pățit ceva…nu, eu personal nu am pățit nimic, dar cineva din familia mea, extrem de drag întâmpină o cumpănă foarte mare, iar eu trebuie să fiu alături. Probabil pe parcurs veți afla despre ce este vorba, unii dintre voi bănuiți și vreau să-mi petrec timpul aproape de persoanele dragi…Nu sunt în cea mai roz situație a vieții mele, dar mă mulțumesc că încă suntem în viață și mă bucur de fiecare moment alături de persoanele dragi”, a spus Ella Tina pe InstaStory.

Fosta iubită a lui Jador este extrem de sufletistă, însă atunci când vine vorba de familie Ella lasă orice preocupare, astfel că de la o vârstă fragedă tânăra a fost nevoită să aibă grijă de ambii săi părinți din cauza faptului că erau din ce în ce mai bolnavi. Fosta lui Jador a vorbit despre perioada grea prin care a trecut la momentul respectiv și s-a deschis în fața fanilor săi, astfel că a făcut dezvăluiri uluitoare despre episoadele în care s-a luptat cu boala ambilor părinți.

”Eu îmi întrețin familia de la 16 ani, de când am plecat practic din țară, au fost așa o perioadă care nu se mai termina din probleme, ba mă îmbolnăveam eu, am terminat eu, a început tata, după la un interval de câteva săptămâni mama. M-am despărțit și de fostul iubit...”, a povestit Ella Tina la Antena Stars, potrivit spynws.ro.

Comenteaza