Claudia Puican a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat”. Cu ce problemă se confruntă soția lui Armin Nicoară

Claudia Puican a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat”. Cu ce problemă se confruntă soția lui Armin Nicoară

Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, are o problemă care îi dă mari bătăi de cap în ceea ce privește pozele din online.

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt extrem de solicitați, iar numărul concertelor pe care le au programate pentru anul acesta este foarte mare.

Prin urmare, atunci când cei doi își fac apariția, toate privirile sunt ațintite asupra lor și toată lumea se bucură de spectacolul pe care cei doi soți îl fac.

Cu toate acestea, oricât de mult s-ar distra, unele persoane țin să îi spună Claudiei, după eveniment sau în timpul lui, ceva ce a auzit de foarte multe ori până acum. 

Mai exact, după ce vine la un eveniment, Claudia Puican primește aceleași remarci: cântă și arată mai bine decât în online. Soția lui Armin Nicoară nu știe ce să mai facă, pentru a nu mai primi astfel de remarci, așa că a cerut un sfat în mediul online.

„Oameni dragi, este a 1000 oară când toți oamenii îmi spun că eu cânt mai bine live și arăt mult mai bine în realitate... oare greșesc eu cu ceva în afișarea mea pe YouTube și pe TV? Scrieți-mi în mesaje, poate chiar greșesc cu ceva... ce ar trebui să fac...? M-am săturat că, după fiecare eveniment live, am aceleași mesaje de la voi! Chiar nu știu în ce direcție să mă duc... Aștept mesajele voastre!”, a transmis Claudia Puican, potrivit kanald.ro.

 

 

Comenteaza