Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de protecție! Artista ar fi fost agresată de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de protecție! Artista ar fi fost agresată de Gabi Bădălău

 Cântăreața a decis să ceară un ordin de protecție după ce ar fi fost agresată de către Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să se separe în urmă cu trei ani, însă nici până în prezent nu au reușit să divorțeze. În ultimele zile scandalul a repornit, iar cei doi și-au transmis cuvinte grele pe rețelele de socializare, acolo unde fiecare a adus acuzații extrem de grave.

Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei. A cerut ordin de protecție

Acum, cântăreața a decis că trebuie să ceară un ordin de protecție, căci se teme pentru viața sa, dar și a celor doi copii pe care îi are cu afaceristul. Astfel, Claudia Pătrășcanu susține că ar fi fost agresată de nimeni altul decât șoferul lui Gabi Bădălău, cel care acum îi e aproape Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, și are grijă să o protejeze.

Bărbatul ar fi lovit-o pe Claudia Pătrășcanu, iar din acest motiv cântăreața a cerut un ordin de restricție împotriva lui, astfel încât să știe că stă departe de ea și nu-i poate face niciun rău, potrivit informațiilor Click.ro.

Claudia Pătrășcanu a publicat înregistrări dure pe Instagram

Claudia Pătrășcanu a decis să scoată toate armele din dotare împotriva lui Gabi Bădălău, astfel că vedeta a publicat pe Instagram mai multe înregistrări în care Gabi Bădălău îi vorbea extrem de dur, cu înjurături și cuvinte tranșante.

În tot acest timp, afaceristul o acuză pe mama copiilor săi că vedeta ar fi pus Poliția pe urmele sale acuzându-l de faptul că atunci când a venit să-și ia copiii de la Constanța ar fi fost sub influența substanțelor interzise, lucru pe care Claudia Pătrășcanu l-a mai spus și în trecut despre încă soțul ei.

Aceasta a cerut de nenumărate ori ca Gabi Bădălău să-și facă un text antidrog, căci e sigură că bărbatul consumă substanțe interzise, mai ales atunci când e în preajma copiilor, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza