CINE ESTE Marina, tânăra care pare a fi o REÎNCARNARE a Denisei Manelista! Fanii au rămas șocați: „Mi s-a făcut pielea de găină”

CINE ESTE Marina, tânăra care pare a fi o REÎNCARNARE a Denisei Manelista! Fanii au rămas șocați: „Mi s-a făcut pielea de găină”
| Foto: wowbiz.ro

Fanii Denisei Manelista au avut parte de un șoc când au văzut cât de mult seamănă Mariana cu artista.
 

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe de manele din România. Din nefericire, a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă la vârsta de numai 27 de ani. După lupte nenumărate organismul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma ei au rămas multe lacrimi amare, suspine și păreri de rău. Părinții artistei au fost pur și simplu îngenuncheați de moartea fiicei lor, iar rănile nu s-au vindecat nici astăzi, la cinci ani de cânt a trecut la cele sfinte. 

Pe platforma TikTok, o tânără pe nume Mariana i-a speriat pe internauți, care pur și simplu au crezut prima oară că nu văd bine. Fata este parcă sosia Denisei Răducu, asemănarea fiind pur și simplu izbitoare.

Sora, fiica sau pur și simplu o rudă, asta se întreabă toți cei care au intrat pe pagina de TikTok a Marinei. Tânăra și Denisa sunt parcă trase la indigo și au mai multe trăsături care pur si simplu trădează asemănarea. Fata a primit o avalanșă de mesaje în secțiunea de comentarii de la fanii artistei. 

„Doamne, am crezut că e Denisa”, „Dacă te-ar vedea mama ei...”, „Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut-o”, „Tu nu cumva ești copila Denisei?”, „S-a născut Denisa a doua oară”, „M-am speriat la început”, „Dacă te-ar vedea mama Denisei sigur ar fi cea mai fericită mamă din lume”, sunt câteva dintre reacțiile internauților, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza