Denisa manelista s-a reîncarnat?! Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu artista

Denisa manelista s-a reîncarnat?! Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu artista

Mariana, o tânără româncă, se bucură de un succes răsunător pe TikTok datorită înfățișării sale.

Nimeni nu poate nega faptul că Mariana seamănă foarte mult cu regretata cântăreață. Moartea Denisei Răducu a fost ca un șoc pentru apropiați, pentru familie, dar și pentru toți cei care i-au ascultat muzica.

Mariana postează zilnic videoclipuri cu ea pe platforma TikTok, acolo unde este deja foarte populară. Nu există internaut care să vadă videoclipul și să nu lase un comentariu în care să îi spună cât de mult seamănă cu manelista.

Unii internauți sunt de părere că aceasta este dovada vie a faptului că reîncarnarea există, iar alții au sfătuit-o pe Mariana să meargă să o cunoască pe mama Denisei Răducu, pentru a-i alina dorul de fiica ei.

”Denisa și-a lăsat urma pe pământ, să ne amintim de ea” / ”Mi s-a făcut pielea de găină” / ”Băi, ce m-am speriat” / ”Seamănă leit” / ”A scos Denisa piesă nouă” , sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Din nefericire, Denisa Răducu s-a stins la o vârstă foarte fragedă. A murit la vârsta de 27 de ani, înainte de a-și realiza toate visele, potrivit spynews.ro.

Comenteaza