Cine este amanta lui Laurențiu Reghe. Pentru ea ar fi decis să divorțeze: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți”

Cine este amanta lui Laurențiu Reghe. Pentru ea ar fi decis să divorțeze: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți”
| Foto: Ziare.com

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf se află în prag de divorț.

Mai mult, potrivit surselor, Reghecampf ar avea o amantă de opt ani.

De cealaltă parte, nici Anamaria Prodan nu s-ar fi lăsat mai prejos. Chiar Alexa ar fi amantul Prodancăi, având în vedere și altercația de anul trecut dintre cei doi. 

“Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana.

Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit.

Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, precum și din interiorul clubului FCSB, potrivit ziare.com.

Comenteaza