Ce vedetă din România a recunoscut că este bisexuală: "Iubesc și bărbații și femeile"

Ce vedetă din România a recunoscut că este bisexuală: "Iubesc și bărbații și femeile"

Alexandra Stan a fost invitată la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a dezvăluit câteva secrete din viața sa intimă.

"Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile', a mărturisit Alexandra Stan în platoul emisiunii de la Kanal D.

„Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.

Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…', a mai spus Alexandra Stan la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza