Ce se întâmplă cu Lidia Buble... dezvăluiri dureroase despre sănătatea ei: ”Este ultima dată când o să mai vorbim...”

Ce se întâmplă cu Lidia Buble... dezvăluiri dureroase despre sănătatea ei: ”Este ultima dată când o să mai vorbim...”

Lidia Buble le-a explicat că în perioada următoare va lipsi din mediul online din cauza problemelor de sănătate. 

Ei bine, bineînțeles, Lidia Buble nu a plecat din mediul online fără să le lase explicații celor care o urmăresc într-un număr atât de mare. Celebra cântăreață le-a spus internauților și motivul pentru care va lipsi.

Lidia Buble le-a spus fanilor săi că acesta este ultimul mesaj pe care îl postează pe Internet, deoarece va lipsi timp de aproximativ două luni din țară. Cântăreața pleacă într-o competiție televizată.

De asemenea, cântăreața le-a spus fanilor că speră să se bucure la fel de mult cum se bucură ea pentru noua experiență care o așteatpă și că prietenul său, Alex, va rămâne în locul ei, să managerizeze contul său de Instagram.

”Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară, este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele de social media vor rămâne în grija lui Alex”, a spus Lidia Buble.

”Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele, sunt curioasă de ce voi descoperi acolo, nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, a adăugat Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

Comenteaza