Ce pensie alimentară îi cere Prodanca lui Reghecampf pentru fiul lor. Suma este colosală

Ce pensie alimentară îi cere Prodanca lui Reghecampf pentru fiul lor. Suma este colosală
| Foto: fanatik.ro

 Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Cei doi se judecă și pentru pensia alimentară a lui Bebeto. 

În ultimele luni impresara i-a adus încă soțului său acuzații deosebit de grave și acum a dezvălui și ce așteptări are de la acesta în ceea ce-l privește pe fiul lor. Pensia alimentară pe care o pretinde este uriașă, însă antrenorul ar risca chiar să-și piardă drepturile părintești.

Ce pensie alimentară îi cere Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pentru fiul lor

Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat într-un mare scandal, care parcă devine tot mai acid de la săptămână la săptămână. Astăzi a fost planificată prima lor înfățișare în fața juraților, iar impresara a vorbit despre pretențiile materiale pe care le are de la încă soțul său în ceea ce-l privește pe fiul lor. Astfel, Laurențiu Reghecampf Jr. ar trebui să primească 5.000 de euro pensie alimentară, ceea ce reprezintă o treime din salariul său actual

„Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani’, a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că-și dorește ca Laurențiu Reghecampf să fie decăzut din drepturile părintești, întrucât reprezintă o influență negativă asupra fiului său.

„Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în culpa total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor.”, a mai adăugat aceasta.

Chiar dacă Anamaria Prodan a făcut aceste declarații, Laurențiu Reghecampf continuă să spere că relația dintre el și fiul său nu va fi afectată de divorț. Este de acord să împartă custodia adolescentului cu fosta sa parteneră, care, conform spuselor sale, nu va putea să se opună legăturii dintre ei.

„Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fiu de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla. Până atunci, nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea’, a declarat antrenorul., a spus ea pentru Fanatik.ro.

Comenteaza