Ce mărturisiri dureroase a făcut Jador despre familia sa: „mama s-a îmbolnăvit foarte grav”

Ce mărturisiri dureroase a făcut Jador despre familia sa: „mama s-a îmbolnăvit foarte grav”
| Foto: wowbiz.ro

Jador a făcut dezvăluiri emoționante despre familia lui dar și despre viașa grea pe care a avut-o. El spune că este un om iubit de Dumnezeu și că fără el nu ar fi reușit în viață. 
 
 

Jador a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria lui, la Teo Show. ”Faimosul” de la Survivor România a izbucnit în lacrimi după ce a retrăit momentele mai puțin frumoase din viața lui. Artistul a mărturisit, cu ochii în lacrimi, cum părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer, la trei luni distanță unul de celălalt. 

”Mama, cand era tanara, vorbea foarte urat cu mine. Si tata la fel,dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu. S-a imbolnavit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu ca daca mama se vindeca se va pocai. Si nu s-a pocait. La trei luni s-a imbolnavit si el. În perioada aia nu mancam cate doua trei zile. Nu puteam sa ii cer lui tata bani, stiam ca el era dispus sa vanda tot pentru a o salva pe mama.

Lucram, dar aveam de platit multe chestii. Cand s-a imbolnavit si tata am zis ca visul meu de a canta s-a ruinat. (…)  Dupa ce tata s-a pocait, fratii mei i-au sarit in cap. Eu am fost de acord, ca orice religie ai avea, tot acelasi Dumnezeu este. Eu i-am indemnat pe părinții mei să vină către biserică”, a dezvăluit Jador.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ținut să le transmită tinerilor din noua generație că nu hainele, nu ”gagicile” contează în viață, ci realizările. ” Eu am fost barbatul in casa, pentru că tata a fost plecat la munca. Cand am venit la Bucuresti, la facultate, am scăpat de grijile de acasă. Unchiul meu stia ca imi doream foarte mult sa cant. Eram la liceu si eram un copil prost, credeam că dacă am două trei gagici sunt cel mai tare din parcare.

As vrea ca cei care se uita la mine sa ma ia drept exemplu. Nu lucrurile astea conteaza, conteaza doar sa realizezi ceva in viata. Daca tu o sa fii multumit de ce ai in viata, si ceilalti vor fi multumiti”, a adăugat cântărețul. 

”Nu am avut parte de o educatie foarte buna pentru ca si ai mei erau tineri. Mama e mai mare decat mine cu 15 ani. Mama a invatat sa citeasca si sa scrie odată cu mine. (…) Nu l-am vazut niciodata pe tata plangand, chiar nu. E ca si cum l-ai vedea pe cel mai puternic om din viata ta ca plange, nu crezi ca e capabil. Pentru mine tata e cel mai puternic om, e un erou. Era un copil, avea 17 ani cand m-a facut. Nu au avut nici ei o educatie aleasa, s-au autoeducat si m-au crescut cum au stiut. (…) In scoala generala aveam un trening albastru rupt si in liceu nu prea avem haine, aveam 40 de lei si cu ăia trebuia să trăiesc si era 9 lei drumul dus, 9 lei intors. Cu restul de 22 de lei trebuia să trăiesc toată săptămâna si era 3 lei un sandvis cu parizer. Tata si-a dorit mult sa fac scoala, pentru el am facut-o”, a continuat Jador, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza