Câţi bani primea Ioana Vişan pentru o noapte cu Silvio Berlusconi? Suma este ULUITOARE

Câţi bani primea Ioana Vişan pentru o noapte cu Silvio Berlusconi? Suma este ULUITOARE

Silvio Berlusconi s-a stins din viață pe 12 iunie 2023, la vârsta de 86 de ani, după o viață trăită la maxim.

De-a lungul timpului, fostul premier al Italiei s-a aflat în centrul unor scandaluri. De data aceasta este vorba despre implicația sa în dosarul Rubygate. Unul dintre numele care a apărut în dosar este cel al româncei Ioana Vișan. Tânăra a povestit, la un moment dat, câți bani ar fi primit pentru a petrece o noapte în oraș, în compania milionarului!

De altfel, românca, care a depus mărturie la momentul acela, a dezvăluit că petrecea în locuința fostului premier al Italiei. De altfel, ea susținea că la plecarea din casă primea plicuri cu bani. Erau sume între 2.000 și 5.000 de euro. Pe de altă parte, românca a mărturisit atunci că nu ar fi intrat în discuție întreținerea unor relații intime cu gazda, ci pur și simplu participarea la petrecerile respective.

„Am petrecut multe nopți la Palatul Grazioli (n.r. reședința din Roma a lui Berlusconi) la finalul petrecerilor organizate, dar nu am avut niciodată relații sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dădeau în plicuri”, spunea românca, potrivit cancan.ro.

Comenteaza