Câți bani face Andra din cantari? Cântăreața i-a dat rușine soțului ei, Cătălin Măruță. SUME COLOSALE

Câți bani face Andra din cantari? Cântăreața i-a dat rușine soțului ei, Cătălin Măruță. SUME COLOSALE

Andra Măruță este cea care aduce în familie sume cu adevărat colosale din activitățile ei ca vedetă și cântăreață în România.

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai vizibile cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi fiind printre vedetele plătite regește la fiecare apariție pe micul ecran. De altfel, veniturile familiei lor – completate, culmea, și de cei doi copii pe care îi au și care au bifat deja primele contracte – depășesc cu mult sume cu șapte cifre.

Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, câștigă sume colosale din muzică, chiar dacă, în ultimii doi ani, concertele pe care a avut voie să le susțină au fost mult, mult mai puține decât înainte, din cauza pandemiei de COVID-19.

Conform raportărilor făcute către ANAF și consultate de FANATIK, firma Andrei, administrată chiar de soțul ei, Cătălin Măruță, a avut în ultimul an fiscal rezultate cât se poate de bune, în ciuda pandemiei. Astfel, Andra Records, compania artistei care se ocupă cu activități de realizare a înregistrărilor audio și editare muzicală, a avut o cifră de afaceri impresionantă: peste 3,6 milioane de lei, dar cu 20% mai puțin decât în anul anterior.

De asemenea, profitul firmei deținute de cântăreța Andra a fost însă unul impresionant, chiar dacă, din păcate pentru artistă, pandemia l-a redus cu aproape 60%. Mai exact, după ce a plătit toate impozitele și taxele, Andra a rămas cu un profit de peste 915.000 de lei, adică aproximativ 185.000 de euro.

Evident, aceasta nu este singura firmă a Andrei, ea și Cătălin Măruță mai având părți sociale la câteva companii, dar cu profituri, declarate oficial, mici, de ordinul sutelor de euro anual.

Pe lângă cariera de artist care îi asigură Andrei o sumă uriașă în conturi, cei din familia Măruță sunt angajați și la Pro TV, amândoi fiind implicați în emisiuni de succes ale postului din Pache Protopopescu.

Conform informațiilor care au apărut, până acum, în media, și Andra, și Cătălin Măruță au toate motivele să își păstreze postul la Pro TV. Astfel, Andra ar câștiga în jur de 8.000 de euro, lunar, din postura de jurat al show-ului ”Românii au Talent”, iar Cătălin câștigă o sumă asemănătoare, ca prezentator al emisiunii ”La Măruță”.

Mai exact, Andrea este imaginea din România a unei firme mari de cosmetice, iar suma pentru care lucrează, deși confidențială, depășește, din informațiile noastre, 25.000 de euro anual. De altfel, în total, Andra – se spune prin piața de publicitate – este una dintre cele mai bine plătite vedete, contractele pe care le are aducându-i, an de an, în jur de 100.000 de euro.

Nici Cătălin Măruță nu se poate plânge că nu ar câștiga din rețelele de socializare, mai ales că el are un podcast de mare succes, iar acest lucru îi aduce, în buzunare, sume serioase de bani din Youtube, discutându-se de aproximativ 30.000 de euro, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza