Câţi bani au făcut Armin Nicoară şi Claudia Puican la nunta lor... artiștii au avut șapte perechi de nași

Câţi bani au făcut Armin Nicoară şi Claudia Puican la nunta lor... artiștii au avut șapte perechi de nași

Armin Nicoară a transmis public, la aproape o săptămână de la nuntă că nu știe nici în acest moment câți bani a primit din partea invitaților.

După ce întregul eveniment a fost intens mediatizat, în special pentru că mirii au avut 7 perechi de nași, oamenii s-au întrebat ce sumă de bani a strâns Armin Nicoară după nuntă. Răspunsul bărbatului i-a mirat pe mulți.

Toți invitații s-au distrat până dimineață alături de miri, iar în momentul în care au dorit să le ofere plicul cu bani, au rămas surprinși. Armin Nicoară a refuzat să primească darul din partea invitaților, așa că i-a trimis către mama sa, care s-a ocupat de tot.

Întrebat care este motivul care a stat la baza unei asemenea decizii, Armin Nicoară susține că nu s-a simțit bine să ia bani din partea prietenilor apropiați care i-au fost alături. Ba mai mult decât atât, artistul a dezvăluit și faptul că nu a cheltuit prea mult cu întregul eveniment, deoarece salonul în care a avut loc petrecerea îi aparținea, iar costumul pe care l-a purtat, îl avea primit de foarte multă vreme.

„La nuntă a fost foarte bine, nu am niciun minus. Adică mi-a ieșit totul cum am vrut și cum totul a fost în scurt timp, organizare în timp record, nu mă așteptam să iasă atât de bine. De bani, sincer, nici nu știu.

Eu nu am vrut să iau plicuri, nu am pus căsuța aceea de plicuri. Le-am zis invitaților să se ducă să dea bani mamei mele, că eu nu iau bani în mână, mama a luat plicurile. Și nici nu m-am dus să număr plicurile”, a declarat pentru Fanatik Armin Nicoară.

Comenteaza