Ce studii are, de fapt, Andra, cea mai bună solistă din România! Îți vei schimba complet părerea despre ea

Ce studii are, de fapt, Andra, cea mai bună solistă din România! Îți vei schimba complet părerea despre ea
| Foto: cancan.ro

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Însă, puțini știu ce profesie are la bază vedeta.

Celebra artistă se bucură de mare succes și are o carieră remarcabilă, dar se pare că la început a avut alt plan. Puțini știu ce studii are soția lui Cătălin Măruță și ce meserie ar fi putut aceasta să aibă.

Andra Măruță poate fi profesoară

Cu toții o știm pe Andra Măruță de la TV, de la spectacole și din clipurile de la cele mai cunoscute piese de-ale ei. Vedeta este de o viață pe scenă și mereu și-a dorit să ajungă tot mai sus, lucru pe care l-a și reuși. Este iubită, cunoscută și are mare succes.

Deși nu ne-am putea-o imagina cu altă meserie, se pare că Andra s-a gândit să facă și altceva. Vedeta intenționează ca la un moment dat să devină profesoară de canto și să îi ajute și pe alții să-și îndeplinească visul de a ajunge pe scenă. I-ar plăcea să lucreze în acest domeniu și chiar și-a pus în plan să o facă.

Are studii în acest sens. Îndrăgita vedetă a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret. În plus, este și ea mamă și chiar i-ar plăcea să colaboreze și cu alți copii.

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, declara Andra după ce și-a dat licența.

Cum se menține Andra Măruță

Andra este una dintre cele mai frumoase femei din România. Având în vedere că are doi copii și deja a trecut de mult timp de perioada de tinerețe, artista continuă să se mențină într-o formă de zile mari. Multe femei și-ar dori să arate atât de bine ca ea, dar nu toate cunosc secretul acesteia.

În perioada în care cu toții am stat mai mult în casă, și Andra a avut probleme cu greutatea. Deși merue a fost atentă la ce mănâncă și a făcut sport, acum a mai avut câteva excepții. A gătit mai mult și fanii chiar ajunseseră să spună că este însărcinată. Ea a explicat care este, de fapt, situația și le-a precizat că va fi mai atentă la ce mănâncă și se apucă serios de făcut mâncare.

Comenteaza