Cătălin Măruță a vorbit despre marile regret al vieții sale. E vorba despre copii

Cătălin Măruță a vorbit despre marile regret al vieții sale. E vorba despre copii

Cătălin Măruță este una dintre prezentatorii cei mai îndrăgiți din showbiz. El a vorbit public despre marile sale regrete.

Vedeta de la PRO Tv se află în atenția telespectatorilor de ani de zile și intenționează să rămână acolo pentru mult timp. Deși este împlinit atât din punct de vedere profesional, cât și personal, Cătălin Măruță are totuși un regret.

Prezentatorul de la PRO Tv se află în cel mai bun punct al vieții sale. Acesta are o carieră strălucitoare și o familie perfectă. Este extrem de mândru de tot ce a realizat până acum și de felul în care a reușit să își construiască viața. Însă cum nimic nu este perfect, Cătălin Măruță are și câteva regrete și există lucruri pe care le-ar fi făcut diferit.

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Se pare că acesta are legătură cu familia sa și mai exact cu cei doi copii. Întrebat despre regretele din viața sa, prezentatorul a dezvăluit că îi pare rău pentru faptul că nu a făcut copii mai devreme.

În cadrul aceluiași interviu Cătălin Măruță a mai dezvăluit că deși este dependent de muncă și tot ce face îi aduce o satisfacție uriașă, momentele cele mai frumoase sunt cele petrecute alături de familia sa.

Întrebat când și unde s-a simțit cele mai fericit, Cătălin Măruță a mărturisit că monetele cele mai frumoase din viața lui sunt cele din vacanță, petrecute alături de familie, atunci când nu are nicio grijă și se poate bucura în liniște de prezența celor dragi.

„În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru VIVA, potrivit cancan.ro

Comenteaza