Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Motivul este unul cu adevărat șocant

Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Motivul este unul cu adevărat șocant
| Foto: ciao.ro

Andra și Cătălin Măruță nu pot divorța nici dacă ar vrea, deoarece împărțirea averii lor, în mod egal, ar fi o adevărată bătaie de cap.

Potrivit unei declarații de avere pentru anul 2022, depusă în 2023, Andra și Cătălin Măruță au, la comun, nu mai puțin de 4 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music.

În anul amintit, companiile au avut o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent.

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizarea înregistrărilor auto și activități de editare muzicală. Ambii soți au părți egale în cadrul afacerii cu un singur angajat.

Ocean Music, pe de altă parte, este 80% a soțului și doar 20% a soției. Persoana juridică asigură activități artistice pentru diferiți clienți.

Studio 78 este un caz și mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cântăreața, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigură servicii de producție video/cinematografică, programe de televiziune, potrivit ciao.ro.

Comenteaza