Cătălin Botezatu suferă din dragoste. Cine este femeia care i-a furat inima: “ÎNSEAMNĂ MAI MULT DECÂT ORICE PENTRU MINE”

Cătălin Botezatu suferă din dragoste. Cine este femeia care i-a furat inima: “ÎNSEAMNĂ MAI MULT DECÂT ORICE PENTRU MINE”
| Foto: cancan.ro

 Cătălin Botezatu a avut parte de multe femei la viața lui, însă una singură a reușit să-l cucerească total. 

Este vorba de Dana Opsitaru, pe care designerul susține că o iubește și în clipa de față.

Recent, în cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre legăturile amoroase în care a fost implicat până în prezent. O singură fată i-a rămas în suflet. Aici ne referim la Dana Opsitaru, cu care a avut o relație timp de 7 ani.

“Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cunoscutul creator de modă nu s-a ferit să vorbească despre poveștile de iubire pe care le-a trăit alături de Bianca Brad și Tania Budi.

“Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mai spus Cătălin Botezatu.

În final, Cătălin Botezatu a spus câteva cuvinte și despre legăturile cu gemenele Wanda și Ingrid Vlasov. Designerul a subliniat că doar prima i-ar fi fost parteneră.

“Pe Wanda am iubit-o foarte mult, pe Ingrid am respectat-o foarte mult. Nu aș fi mers până într-acolo, încât în aceeași casă, în același timp, să fac așa ceva cu două surori. Ele erau inseparabile, fiind și gemene”, a spus creatorul de modă.

Totodată, Cătălin Botezatu și despre statutul său din prezent, ocazie cu care a dezvăluit că, în prezent, nu este implicat în nicio relație.

“Iubesc foarte mult și foarte profund, dar acum nu mă iubesc cu nimeni. Îmi place să dăruiesc iubire din toți rărunchii mei, dar uneori nu ai cui. Întodeauna o să fiu un bărbat liber, chiar dacă voi fi căsătorit”, a mai spus designerul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza