Cătălin Botezatu o desfințează pe Andreea Marin! Dezvăluiri intime fără precedent: „Zâna Surprizelor a fost ...”

Cătălin Botezatu o desfințează pe Andreea Marin! Dezvăluiri intime fără precedent: „Zâna Surprizelor a fost ...”

Designerul, Cătălin Botezatu, a făcut câteva remărci cu privire la Andreea Marin, zâna surprizelor.

Acum victimă a devenit Andreea Marin. La 46 de ani, Zâna Surprizelor pozează într-un adevărat fashion icon, însă în opinia lui Cătălin Botezatu este foarte departe de acest lucru. Nici colega lui, Raluca Bădulescu nu are o părere mai bună despre fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a fost într-o vacanță în Italia, considerată țara modei și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora a dorit să arate cât de bine arată și cât este de elegantă.

Doar că nu prea i-a ieșit și a fost foarte criticată.

Umilința supremă a venit în momentul în care Daniela Crudu a primit remarci pozitive de la Cătălin Botezatu, în timp ce ea nu.

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a spus Cătălin Botezatu, la Teo Show. Însă limbajul trupului a arătat mult mai mult de atât.

Designerul s-a arătat foarte dezamăgit de look-ul Zânei, iar Raluca Bădulescu a pus și mai mult degetul pe rană.
„Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus aceasta în aceeași emisiune, potrivit ziareoline.ro.

Comenteaza