Cătălin Botezatu, distrus de durere....designerul este în doliu

Cătălin Botezatu, distrus de durere....designerul este în doliu

Cătălin Botezatu a transmis un mesaj de adio la moartea designerului Cosmin Mureșan, un membru al echipei sale de creație.

„Cu adâncă durere in suflet, ne luam rămas bun de la cel care a fost colegul nostru, Cosmin Mureșan! Drum lin catre stele! Echipa CB Exclusive”, sună anunțul.

Cosmin Mureșan a murit la un spital din Cluj Napoca, acolo unde fusese internat pentru tratarea unei afecțiuni foarte grave. Avea doar 48 de ani.

Apropiații lui Cătălin Botezatu spun că acesta este devastat de moartea prietenului lui și chiar i-a anunțat că va ține doliu timp de 42 de zile.

„Dragii mei dragi! Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Le prețuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, vă rog să nu mă mai întrebați „ce am”. În momentul în care voi fi pregătit, cu siguranță vă voi spune.

De asemenea, am ajuns la un punct al tratamentului în care am nevoie de liniște și de calm și intimitate. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Vă îmbrățișez cu drag!”, scria Cosmin Mureșan pe Facebook, acum trei zile, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza