Carmen de la Sălciua spune, în sfârșit, adevărul. Culiță ar fi înșelat-o de mai multe ori... Dezvăluiri dureroase

Carmen de la Sălciua spune, în sfârșit, adevărul. Culiță ar fi înșelat-o de mai multe ori... Dezvăluiri dureroase
| Foto: ziareonline.ro

Carmen de la Sălciua a mărturisit că a fost înșelată de mai multe ori de către fostul ei soț, Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu în perioada 2017-2019. Din păcate, relația lor de iubire nu a ținut foarte mult și au decis să divorțeze, la scurt timp după nuntă.

La aproape trei de ani de la divorț, cântăreața susține că a reușit să își ierte fostul partener de viață, dar să se ierte și pe ea. Totuși, până acum nu a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii lor.

Recent, Carmen de la Sălciua a spus lucrurilor pe nume și a declarat că a aflat, la doar o lună de la căsătorie că a fost înșelată de către Culiță. De asemenea, artista a subliniat faptul că nu a fost o singură infidelitate, au existat mai multe.

”O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie. Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună.

 
Acum este irelevant ce s-a mai întâmplat. Ulterior, răbdarea și sufletul meu ajunsese la capătul puterilor”, a spus Carmen, în emisiunea Teo Show.

În urmă cu puțin timp, mama lui Culiţă Sterp a vorbit despre fosta sa noră, Carmen de la Sălciua. Femeia a spus că i-a plăcut cum s-a integrat rapid în familie şi nu au existat probleme între cele două. Cu toate acestea, decizia lui Carmen de a divorţa, a dezamăgit-o pe mama cântărețului.

”Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul. Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.

Comenteaza