Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la cuțite. De la ce a pornit răfuiala dintre cele două

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la cuțite. De la ce a pornit răfuiala dintre cele două
| Foto: cancan.ro

 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu își aruncă replici acide din nou. Motivul de data aceasta îl reprezintă operațiile estetice.

Bianca Drăgușanu captează din nou atenția, iar de data aceasta blondina vrea să își facă intervenții estetice. Astfel, aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că își va face rinoplastie, dar și o schimbare a implanturilor mamare.

“În urma consultației cu doamna doctor, urmează în următoarele două săptămâni să fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar. Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit, deoarece în această clinica se lucrează cu cele mai noi, sigure implanturi mamare, de ultimă generație”, scria Bianca Drăgușanu pe Instagram, făcându-și astfel cadou de ziua ei, care a fost la început de lună martie.

După ce Bianca Drăgușanu a făcut acest anunț, acuala soție a lui Gabi Bădălău a publicat un mesaj cu subînțeles, adresat Biancăi Drăgușanu.

”O femeie are nevoie de atitudine și încredere in sine. Oricât de multe sau putine kilograme ai,oricât de putina sau multă frumusete genetica ai, important este sa fii tu și sa nu te transformi intr-un obiect…… sa rămâi ceea ce ești și cum ai fost creat.”, a notat Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Auzind aceste vorbe din gura Claudiei Pătrășcanu, și Bianca Drăgușanu a ținut să vină cu o replică. Care sună fix așa:

”Nimeni nu e perfect. Eu nu sunt nimeni. Eu sunt perfectă”, a fost mesajul publicat de Bianca Drăgușanu.
De altfel, Bianca Drăgușanu afirma că îi place să fie ”tunată”, iar în anul 2016 a cheltuit nu mai puțin de 16.000 de euro pe intervențiile de ordin estetic.

Deși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, încă soțul Claudiei Pătrășcanu, dădeau de înțeles că s-au despărțit, în urmă cu câteva zile, iată că marea împăcare pare că s-a produs. Astfel că bărbatul a plecat într-o vacanță exotică, dar nu se știe dacă e însoțit de Bianca Drăgușanu, asta după ce acesta a postat o imagine cu un troler, iar la scurt timp la fel a procedat și Bianca Drăgușanu, cu unul chiar asemănător.

Bianca Drăgușanu obișnuiește să capteze atenția nu doar prin fizicul ei, ci și prin scandalurilor în care este mai tot mereu implicată, fie că e vorba despre scandalurile cu fostul ei soț, Alex Bodi, fie că este vorba despre cele cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui Gabi Bădălău, potrivit playtech.ro.

 

Comenteaza