Bianca Drăgușanu, din nou bătută?! Vedeta s-a afișat la un eveniment monden cu un ochi vânăt și roșu

Bianca Drăgușanu, din nou bătută?! Vedeta s-a afișat la un eveniment monden cu un ochi vânăt și roșu
| Foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii după ce s-a prezentat la evenimentul revistei VIVA cu un ochi roșu și puțin vânăt. 

Ultimul eveniment monden a strâns multe vedete din showbiz-ul românesc. Reprezentantele sexului frumos și-au făcut apariția în ținute spectaculoase, iar printre ele s-a numărat și Bianca Drăgușanu. Vedeta a optat pentru o rochie lungă, aurie, cu paiete, care i-a pus în evidență formele demențiale.

Fanii, însă, au observat un alt detaliu. Bianca Drăgușanu avea un ochi roșu și puțin vânăt. Nu este pentru prima oară când apare tumefiată, așa că lumea s-a gândit la ce era mai rău. Așa că fosta prezentatoare TV a decis să facă lumină și să clarifice situația.

Bianca a dezvăluit că medicii i-au spus recent că are probleme cu vasele de sânge și tensiunea oscilantă. De asemenea, specialiștii i-au recomandat o intervenție.

“Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click.ro, potrivit cancan.ro.

În plan personal, lucrurile nu au fost tocmai roz pentru Bianca Drăgușanu. A fost în relații toxice și au existat episoade violente cu bărbații din viața ei. Mărturisește, însă, că experiențele neplăcute prin care a trecut nu i-au afectat sănătatea: ”Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a mai declarat Bianca.

Comenteaza