Berna de la Puterea Dragostei recunoaște că a fost agresată de Philip! Ce violențe a suportat: "M-a tras de păr, m-a pus într-un colț..."

Berna de la Puterea Dragostei recunoaște că a fost agresată de Philip! Ce violențe a suportat: "M-a tras de păr, m-a pus într-un colț..."
| Foto: wowbiz.ro

Berna de la Puterea Dragostei a vorbit despre agresiunile suportate de Philip, cu ochii în lacrimi.
 

Berna este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate concurete de la Puterea Dragostei. A format un cuplu cu Philip, însă, în ultima perioadă, cei doi au avut parte de mai multe certuri și împăcări.

Ba chiar mai mult, se pare că aceștia nu au terminat-o prea bine.  

Astăzi, frumoasa blondină a fost invitată în platoul WOWbiz, unde a vorbit despre viața sa sentimentală. Berna ne-a spus, în exclusivitate, că a trecut prin momente dificile după despărțire. 

Se pare că tânărul a început să aibă reacții destul de nefirești, îi adresa cuvinte urâte, iar, într-o zi, în timp ce fosta lui iubită era cu o prietenă în Centrul Vechi, a tras-o de păr. 

Frumoasa blondină s-a speriat extrem de tare, ținând cont și de faptul că fostul ei iubit era cu alți băieți, care s-au pus în calea ei. Întregul scandal ar fi pornit, de fapt, de la faptul că aceasta a participat la o petrecere, unde erau mai multe persoane publice. 

Berna: Totul a început după ce ne-am despărțit. A început cu înjurăturile. Eu eram în Centrul Vechi, am mers să mânânc și l-am văzut în colțul străzii.

Am știut că mă amenință și urmează să îmi facă ceva. Era cu patru băieți, m-a înconjurat și m-a pus într-un colț, să nu se vadă absolut nimic. Mă speriasem, prietena mea la fel. Ea a fugit. M-am simțit încolțită. Nu știam cum să îl fac să se calmeze. Chiar înainte să mă vadă, el se uita foarte urât la mine. În timp ce fugeam, el m-a tras de păr.

Eu nu mai aveam absolut nimic cu el. El a fost deranjat că am fost la o petrecere. Erau mulți acolo, Jador, Bianca Comănici, Nicholas Sax.

În continuare, fosta concurentă de la Puterea Dragostei ne-a mai spus că nu își dorește o relație la momentul actual. Încă este afectată de ceea ce s-a întâmplat în fosta relație și are nevoie de timp pentru ea. 

„Trec printr-o perioadă foarte grea acum și nu sunt pregătitiă pentru o nouă relație. Și în momentul de față avem niște discuții, cu domnul Albu. El continuă în continuare să mă jignească. Face live și mă înjură. A zis că eu am murit, e foarte urât. Eu nu puteam să îi zic așa ceva niciodată fostului meu iubit”,  a mai spus fosta concurentă de la Puterea dragostei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza