Bianca Comănici și Jador sunt împreună?! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime: "Câte fete nu și-ar dori să fie în postura asta?"

Bianca Comănici și Jador sunt împreună?! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime:  "Câte fete nu și-ar dori să fie în postura asta?"

Bianca Comănici i-a fost alături lui Jador la filmarea noului videoclip. Cei doi au fost colegi în emisiunea Puterea Dragostei.

Bianca Comănici este una dintre cele mai iubite figuri publice din România. Aceasta a cunoscut celebritatea în urma participării în cadrul unui celebru show matrimonial, pe care l-a și câștigat doi ani la rând.

Bianca face parte din familia WOWBiz de ceva vreme, având propriile emisiuni. Una dintre ele se numește "Bărbați vs Femei", pe care, inițial a prezentat-o cu Alex Mihei, ulterior făcând echipă cu Ștefan Ciuculescu. Cei doi se înțeleg de minune și au, săptămânal, invitați cu totul și cu totul speciali. O altă emisiune foarte îndrăgită de public este "Nu te supăra, frate", unde Bianca și fratele ei, Cristian Comănici, se întrec în provocări și jocuri interesante. 

Jador este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi din țară. Acesta are o prietenie foarte strânsă cu Moroșanu, celebrul boxer. Amândoi sunt moldoveni, dar se ghidează și după principii de viață similare, precum credința și familia. Oriunde apar împreună, cei doi fac o atmosferă minunată, plină de râsete și voie bună.

Bianca Comănici, eroină în videoclipul lui Jador pentru noua sa piesă. Videoclipul melodiei în care Jador cântă cu Costel Biju a fost filmat într-o vilă cu piscină. Bianca nu a fost doar actriță în videoclip, ci l-a ajutat pe Jador să se pregătească, mai exact, i-a călcat cămășile pentru filmare și i-a dat sfaturi prețioase. Alături de ei, au fost și Bogdan Mocanu și Berna, astfel reunindu-se gașca Puterea Dragostei.

"El m-a rugat să îi calc cămașa, a zis că eu sunt cea mai capabilă pentru asta. Așa că trebuie să îmi dau interesul. Câte fete nu și-ar dori să fie în postura asta? Dar, din păcate, eu sunt doar o prietenă de-a lui Jador, așa că nu am niciun câștig din asta, decât ca imagine de gospodină. Chiar mă descurc, m-a învățat bine mama.", a declarat Bianca Comănici, în materialul postat pe canalul de YouTube WOWnews.

Comenteaza