Anunțul făcut de Armin Nicoară, la aproape un an de la căsătorie. Cei doi sunt la un prag de divorț?!

Anunțul făcut de Armin Nicoară, la aproape un an de la căsătorie. Cei doi sunt la un prag de divorț?!

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt căsătoriți de ceva vreme și se pare că de atunci viața celor doi au luat o întorsătură radicală.

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc de un an împreună în calitate de soț și soție și se pare că viața celor doi s-a îmbunătățit considerabil din toate punctele de vedere de când au decis să facă acest pas. Saxofonistul recunoaște că îmbunătățirile s-au produs inclusiv în planul sănătății.

Dacă la început a fost sceptic, încheind chiar și un contract prenupțial cu soția sa, acum lucrurile stau cu totul diferit.

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Sunt și avantaje și dezavantaje. Și toată lumea știe asta, doar că mai nou am aflat și eu asta! Pe de altă parte, dacă aș pune accentul pe dezavantaje nu aș mai mânca de diseară masă caldă acasă! Și nu e cazul să dau cu bățul în baltă!

Ce mai încolo și încoace, Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul an. Nu mă gândesc neapărat la cele materiale, fiindcă și ele contează.

Mă gândesc în primul rând la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea”, a spus Armin Nicoară, conform Playtech.

Comenteaza