Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose! Care este motivul: „M-au văzut repede însărcinată ...

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose! Care este motivul: „M-au văzut repede însărcinată ...

Anghel Damian și Theo Rose au ponit cu stângul încă de la început în relație având în vedere că încă nu se gândesc la nuntă.

În prezent, Theo Rose este însărcinată cu primul copil. Cu toate acestea, Anghel Damian nu pare dispus să o ia de soție și să oficializeze relația ca la carte. Regizorul are și o scuză! Ei bine, se pare că nu ii plac prea mult petrecerile și nunțile cu fast.

„Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul unui podcast.

Theo Rose a ținut să facă lumină în acest caz și imediat a reacționat la spusele iubitului ei. Artista spune că nici ei nu îi plac prea mult petrecerile de nuntă, dar că s-a gândit la cununia civilă, pentru ca bebelușul să ia numele tatălui.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”.

Mai mult, Theo Rose mai declară că familia nu pune presiune pe ea cu privire la nuntă. Doar că și-ar dori ca cel mic să se nască într-un cuplu cu același nume.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

”Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose pe Instagram, potrivit ciao.ro.

Comenteaza