Andrei Ștefănescu, anunț cutremurător: „Am început să-mi pierd vederea”. Ce probleme grave de sănătate are artistul 

Andrei Ștefănescu, anunț cutremurător: „Am început să-mi pierd vederea”. Ce probleme grave de sănătate are artistul 
| Foto: ziareonline.ro

Andrei Ștefănescu a rămas cu sechele grave de sănătate în urma infecției cu COVID-19.

Artistul s-a numărat printre primele vedete din România care s-au infectat cu noul coronavirus. În urma virusului, Andrei a rămas cu repercusiuni, motiv pentru care va fi subiect principal într-un documentar despre afecțiunile produse în urma vindecării de COVID-19.

Andrei Ștefănescu a rămas cu probleme grave în urma infecției cu COVID-19. Artistul va fi subiect principal într-un documentar

Andrei Ștefănescu a rămas cu probleme grave în urma infecției cu COVID-19. Artistul a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu aproape un an. Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv cu noul coroanavirus anul trecut, motiv pentru care și-a făcut bagajele și s-a internat în spital. Artistul nu a avut simptome grave, spre deosebire de alte vedete infectate, dar a preferat să fie sub supraveghere medicală în cazul în care starea sa de sănătate s-ar fi înrăutățit.

Deși s-a vindecat, artistul a declarat că a rămas cu anumite sechele în urma infectării cu noul coronavirus. Andrei Ștefănescu va oferi mai multe detalii despre problemele sale de sănătate într-un documentar. Solistul a declarat că a început să uite multe lucruri și să aibă probleme cu vederea. „Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucruri, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat.Aveam proiecte în televiziune și uitam numele invitaților. Au fost probleme mari (…)E un documentar, un interviu amplu, foarte interesant și foarte bine făcut, a spus artistul la un post de televiziune.

Andrei Ștefănescu a avut COVID-19

În luna iunie a anului trecut, prezentatorul tv a fost diagnosticat cu COVID-19, internându-se la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, din Capitală.”Institutul Matei Balș este o fortăreață acum. Aici, în aripa în care mă aflu, sunt numeroase cazuri foarte grave, nu e de glumit cu acest virus. Nu putem primi pachete, cu greu mi s-a permis să îmi ajungă unul, de acasă”, spunea artistul.

Andrei a fost asimptomatic și a fost mulțumit că boala nu i-a dat bătăi de cap. ”Sunt asimptomatic, stau aici până ies două rezultate consecutiv negative, nu știu când voi fi externat. Iau niște medicamente, la opt ore, mă simt bine, stau cu un domn în cameră, împărțim experiențele și ne uităm la televizor. Le mulțumesc celor care mi-au scris și mi-au urat sănătate!”, mai spunea vedeta tv.

La acea vreme, solistul a fost criticat de multă lume pentru a declarat că înainte să plece la spital și-a sărutat copilul pe frunte. Internauții au fost de părere că Andrei nu a fost conștient când a recurs la acest gest. „Joi dimineață mi s-a confirmat telefonic că sunt bolnav de coronavirus. Trebuia să ajung urgent la spital. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am și ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, spunea Andrei Ștefănescu în primul interviu acordat după ce a plecat la spital, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza