Andreea Pirui, fosta concurentă Puterea Dragostei, iubește din nou: „Sunt îndrăgostită! El este un cântăreț cunoscut”

Andreea Pirui, fosta concurentă Puterea Dragostei, iubește din nou: „Sunt îndrăgostită! El este un cântăreț cunoscut”

Andreea Pirui,una dintre cele mai cunoscute concurente din casa Puterea dragostei, și-a găsit din nou fericirea.

Blondina s-a afișat recent pe rețelele de socializare cu noul ei iubit. Într-o intervenție video la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei”, Andreea Pirui a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre noul bărbat din viața ei.

Cei doi sunt împreună de câteva luni, însă se cunosc de mai bine de un deceniu. Tânărul este cântăreț și este foarte cunoscut în zona în care locuiește. 

„Da, sunt îndrăgostită. Iubitul meu e de la mine din oraș, de ardelean. El este cântăreț, e cunoscut aici, în zona noastră. El e din Zalău. Noi am fost prieteni, ne știm de 10-12 ani și tot timpul m-am mirat.

Nu am fost prieteni, cunoștințe și în timp, am fost la o petrecere, a venit și el pe acolo. Dintr-o vorba în alta am început să povestim mai mult decât prieteni. Acum câteva luni s-a întâmplat. Am povestit, că ne știam din oraș și uite așa s-a întâmplat. El era singur, a avut o relație de 11 ani și s-a terminat cu două luni înainte să ne cuplăm noi. În timp ne-am format o relație.

Mă mir și eu, că eu m-am mirat cum poate să se ajungă de la cunoștințe… S-a întâmplat… Mereu mergeam la petreceri pentru că îmi plăcea cum cântă. Îmi place de el. E foarte haios, mă face foarte mult să râd, cu asta m-a cucerit. Are un simț al umorului foarte dezvoltat. Și eu sut o persoană veselă, vorbăreață, dar el are un plus, știe să facă glume bune.

El m-a cucerit prin felul lui de a fi, sincer, haios, e de aici de la mine din zonă”, a declarat fosta concurentă de la Puterea dragostei, pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza