Andreea Marin, la un pas de a deveni iar mamă! Vedeta a spus adevărul CUTREMURĂTOR despre sarcinile pierdute

Andreea Marin, la un pas de a deveni iar mamă! Vedeta a spus adevărul CUTREMURĂTOR despre sarcinile pierdute

Andreea Marin a vorbit despre două momente care au marcat-o. Prezentatoarea de la TVR 2 a pierdut două sarcini.

Fosta gazda a emisiunii „Surprize, surprize” a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cadrul show-ului „În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre drama ce și-a pus amprenta asupra sa.

Vedeta a mărturisit că înainte să o aducă pe lume pe Violeta a mai rămas însărcinată de două ori, dar de fiecare dată a fost nevoită să facă întrerupere din cauza complicațiilor.

Sarcinile extrauterine i-au pus viața în pericol, motiv pentru care Andreea Marin a fost nevoită să renunțe la ele pentru că oricum nu s-ar fi dezvoltat în parametrii normali.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină.

E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața.

Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea „În oglindă”.

Ulterior, frumoasa brunetă a reușit să ducă o sarcină până la capăt și așa a venit pe lume Ana Violeta, fetița care s-a născut în timpul mariajului cu actorul și artistul Ștefan Bănică.

Celebra prezentatoare TV este mândră de unicul ei copil în vârstă de 13 ani, care poartă același prenume ca ea, dar și ca regretata sa mamă, pe care a pierdut-o într-un accident de mașină.

Din păcate, moartea femeii care a adus-o pe lume este o altă dramă care a marcat-o pe Andreea Marin profund. Vedeta a rămas fără mamă pe când avea numai 9 ani, în anul 1984.

Inginer de mecanică fină, mama moderatoarei TV, s-a stins într-un accident de mașină, după o vacanță petrecută pe litoralul românesc.

„Nu-mi uit rădăcinile, exclus faptul de a nu mă întoarce acasă, doar că mă doare. Caut să am bucurie atunci când ajung acasă, dar cumva rămâne durerea că s-au stins oamenii pe care îi aveam cândva”, a mai spus Andreea Marin, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza